Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε καλύτερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
© DesignStudio 23410-23159
Τηλ.: +30 2341 024 654    Fax: +30 2341 025 735   E-mail: info@kapaemporio.gr

|  Faq's

Νέα

|  Support
     Κλασική απόλαυση
      Αποκλειστική απόλαυση
Αυθόρμητη ευχαρίστηση
     Κρεμώδες ευχαρίστηση
| www.kapaemporio.gr |
Bacio D' Oro  Espresso   1 Kgr   
Με το ολοκληρωμένο άρωμα

Για αυτούς που το απολαμβάνουν: επιμελώς επιλεγμένοι καφέδες από τη Νότιο και Κεντρική αμερική, στρογγυλεμένοι με μια πικάντικη νότα απο τις επαρχίες της Ανατολικής Αφρικής. Με την περίφιμη καστανόχρωμη κρέμα. Με το τυπικό Ιταλικό καβούρδισμα. Το ολοκληρωμένο άρωμα καφέ.
Bacio Nero  Espresso     1 Kgr   
Δυνατός με πικάντικη νότα

Για τους αυθεντικούς: Χαρμάνι espresso ποικιλιών καφέ από τις επαρχίες της Νότιας Αμερικής και της Ασίας. Επιμελώς επιλεγμένοι, άριστα συνδυασμένοι. Αφήνει μια ευχάριστη επίγευση που διαρκεί. Με το τυπικό Ιταλικό καβούρδισμα. Δυνατός με μια πικάντικη νότα.   Ιδανικός και για κρύα ροφήματα
SCHUEMLI (Café Crème) MONTE D'ORO 1 Kgr  
Απαλός και φίνος

Μοναδικό χαρμάνι των καλύτερων ποικιλιών καφέ Arabica. Η καταγωγή από τις Κεντροαμερικανικές επαρχίες προσδίδει ένα ευχάριστο άρωμα. Ο σε ύψος μεγαλωμένος καφές της Κολομβίας έχει ένα απαλό-φίνο άρωμα. Ιδανικό για την παρασκευή Schümli (Café Crème). Λεπτή γεύση και ευχάριστη οξύτητα.
SCHUEMLI (Café Crème) MONTE D'ORO   1 Kgr   
Δυνατός και αρωματικός

Χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες καφέ Arabica της Νότιας & Κεντρικής Αμερικής. Με το χαρακτηριστικό δυνατό και πικάντικο άρωμα  της περιοχής. Για όλους που αγαπούν έναν δυνατό Schümli (Café Crème). Με στρογγυλεμένο και εξισορροπημένο σώμα.
SCHUEMLI (Café Crème) MONTE D'ARGENTO   1 Kgr
Δυνατός και γεμάτος

Για όλους τους φίλους του καφέ που τον πίνουν δυνατό και περιεκτικό. Με επιλεγμένες ποικιλίες καφέ από την Ν. Αμερική, Ασία και Αφρική. Το προσεκτικό καβούρδισμα προσδίδει μια στρογγυλεμένη, ελαφρά δυνατή γεύση. Κάποιες νότες στη γεύση θυμίζουν σοκολάτα.
Melitta  PREMIUM FAVORIT      1 Kgr
Καφές ποιότητας Premium

Η extra φίνα σύνθεση  (Café Crème). Από εξαιρετικά σπυριά καφέ ποιότητας Premium.
ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΠΥΡΙ
|   Home

    Αναλώσιμα