ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η KAPA EMPORIO είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση με προϊόντα  υψηλής ποιότητας οικιακού εξοπλισμού και ανταλλακτικά. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια και την τεχνογνωσία που απαιτείται. Καθώς, δραστηριοποιείται και στον τομέα HO.RE.CA με προϊόντα και λύσεις σε αρκετές κατηγορίες.

Συστήθηκε στην αγορά το 2003 με έδρα το Κιλκίς, με σκοπό να    εξυπηρετήσει σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα της αγοράς. Με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη και την επιθυμία να έχει ικανοποιημένους πελάτες, κατάφερε να προσφέρει τα προϊόντα της στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Προτεραιότητα της KAPA EMPORIO είναι να εξασφαλίσει για τους πελάτες της  την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, με αποτέλεσμα να θέτει ως μοναδικό της στόχο την απόκτηση μιας μακροχρόνιας συνεργασίας μετά την πρώτη γνωριμία με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η ομάδα της απαρτίζεται από προσωπικό που είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει και γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεται ο καταναλωτής.

Με στρατηγική:

  • Να ενισχύσουμε το εμπορικό μας όνομα
  • Να αναπτύξουμε συνεργασίες στον τομέα επιχείρηση-προς-επιχείρηση
  • Να προσφέρουμε την απαιτούμενη κερδοφορία
  • Να αναπτύξουμε υψηλό επίπεδο στην εξυπηρέτηση του πελάτη
  • Την πλήρη γεωγραφική κάλυψη του Ελλαδικού χώρου.

Εταιρική διακυβέρνηση:

Η βασική μας επιδίωξη είναι σταθερά να ενισχύεται η εταιρική διοίκηση και η δομή της επιχείρηση, ώστε να επιτυγχάνονται βέλτιστες πρακτικές.

Ανάπτυξη:

Η προσπάθειά μας προσανατολίζεται στο να συνδέσουμε το εμπορικό μας όνομα με προϊόντα ποιοτικά και με άριστη εξυπηρέτηση.

Προχωρούμε καθημερινά στην εμπέδωση της γνώσης που μαζί με τη φιλοσοφία μας για συνεχή βελτίωση μέσα από καθορισμό όλο και πιο εξελιγμένων διαδικασιών θα δημιουργήσει αξίες και θα διασφαλίσει το μέλλον μας.

Επαγγελματίες HO.RE.CA

Ο καλός καφές είναι το μεράκι μας. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέξαμε να αναπτυχθούμε και σε αυτόν τον κλάδο. Φέρνουμε κοντά σας ανθεκτικές μηχανές και συσκευές με αξία για την επένδυση σας.

Σε εμάς θα βρείτε συσκευές που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας στην παραγωγή ποιοτικών ροφημάτων. Συζητήστε με την καταρτισμένη ομάδα της KAPA EMPORIO για να εντοπίσετε από κοινού ποια λύση καλύπτει τις απαιτήσεις σας. Επωφεληθείτε από τις επιπλέον προτάσεις μας για την αναβάθμιση των προσφερόμενων αγαθών σας. Η KAPA EMPORIO φροντίζει για τη διευκόλυνση των πελατών της, ώστε να μην σπαταλάνε χρόνο και κόπο καθαρίζοντας τις συσκευές τους. Επίσης, διαθέτει ευρεία γκάμα αναλωσίμων για τις οικιακές συσκευές σας.