ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δημιουργήθηκε για να μας βρίσκετε από παντού. Απευθύνεται αποκλειστικά σε μεταπωλητές και έχει ως κύριο στόχο του την εξυπηρέτηση σας όπου να είστε.

Επισκεφθείτε μας όσες φορές χρειαστεί, όποια ώρα σας εξυπηρετεί, δείτε τα προϊόντα μας και βεβαίως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου για οποιαδήποτε διευκρίνιση και απορία προκύψει πριν την αγορά των προϊόντων μας.

I. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Πλέον μπορείτε να κάνετε γρήγορα και άμεσα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Με αυτό τον τρόπο βρίσκετε το προϊόν ή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τα προσθέτετε στο καλάθι αγορών σας. Το σύστημα επιτρέπει να παραγγείλετε μόνο αν έχετε λογαριασμό και είστε μέλος, με την προϋπόθεση να είστε και ελεύθερος επαγγελματίας μεταπωλητής. Εμείς σας προτείνουμε να κάνετε πρώτα εγγραφή και έπειτα έχοντας όνομα και κωδικό χρήστη κάνετε login, έτσι ώστε να γίνετε μέλος, με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να καταχωρείτε και να παρακολουθείτε και την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

II. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Ενεργοί πελάτες θεωρούνται όσοι είναι καταχωρημένοι στο ήδη υπάρχων πελατολόγιο της επιχείρησης μας οι οποίοι μπορούν να απευθυνθούν στον πωλητή της περιοχής τους.

III. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:sales@kapaemporio.gr

IV. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τα προϊόντα μας, ή κάποια δυσκολία στη καταχώρηση παραγγελίας, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθειά μας ή να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά σε έναν από τους εξειδικευμένους πωλητές μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341024654 & 2341025735.

V. ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Δικαίωμα δημιουργίας λογαριασμού στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά, θα έχουν όσοι είναι κάτοχοι επαγγελματικού ΑΦΜ με την προϋπόθεση να κάνουν μεταπώληση των προϊόντων που θα παραγγείλουν. Το σύστημα θα δεχτεί την εγγραφή, αφού πρώτα ελέγξει τα στοιχεία του πελάτη.

Στη συνέχεια αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος και ο πελάτης πληρεί τις προϋποθέσεις και τους όρους συνεργασίας θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του και θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail. Όλα τα στοιχεία που  απαιτούνται πρέπει να συμπληρωθούν κατά την εγγραφή.

Τέλος, με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα απλοποιείτε και επιταχύνετε τη διαδικασία της παραγγελίας και της αποστολής των προϊόντων. Θα έχετε πρόσβαση στους καταλόγους μας, θα βλέπετε και θα παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας και την καρτέλα πελάτη.