ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
I. Γενικοί Όροι:

ΗKAPAEMPORIOείναι μια επιχείρηση με προϊόντα υψηλής ποιότητας οικιακού εξοπλισμού και ανταλλακτικών. Διαθέτει τα προϊόντα της για τις επιχειρήσεις μέσω του δικτύου πωλήσεων και μέσω του ιστότοπου www.kapaemporio.gr.

Γραμμή επικοινωνίας καταναλωτών:

Τηλεφωνικά: 2341024654 & 2341025735
Πληροφορίες: info@kapaemporio.gr
Τμήμα Πωλήσεων:sales@kapaemporio.gr

Ώρες λειτουργίας:

Γραφείο: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-17:30 (εκτός αργιών)
Τμήμα Πωλήσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-17:30 (εκτός αργιών)

Επιπλέον:

Τμήμα Ηλεκτρονικών παραγγελιών: b2b@kapaemporio.gr

Εγκαταστάσεις:

Καραγιαννοπούλου 32,
Τ.Κ. 61100, Κιλκίς
Τηλ.: 2341024654 & 2341025735, Fax: 2341025735
Α.Φ.Μ: 999812703, ΔΟΥ: ΚΙΛΚΙΣ

II. Περιεχόμενο ιστοσελίδας

Η KAPAEMPORIO διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλοήγησης στον ιστότοπο της και των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Η πλοήγησή σας, καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης από εσάς. Αναλαμβάνει επίσης, την υποχρέωση να ενημερώνει τον ιστότοπο, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους αυτούς. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάξει, προσαρμόσει ή σταματήσει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Η KAPAEMPORIO  εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατώνστο τηλέφωνο 2341024654

III. Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ηλεκτρονικά εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου.

Τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον αποστολέα προς την επιχείρηση μας,

Τα εκτός εγγύησης προϊόντα επιβαρύνονται με τα μεταφορικά και το κόστος της επισκευής.

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία και μετά από επικοινωνία με την εταιρεία και τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RMA.

Τα Έξοδα αποστολής για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο και εφόσον:

  • Τα προϊόντα συνοδεύονται από πλήρη συσκευασία
  • Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Η συσκευασία αποστολής θα πρέπει να είναι κατάλληλη για τα είδη προς επιστροφή, διασφαλίζοντας το περιεχόμενο
  • Στη συσκευασία είναι όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
  • Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής, τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθιστώνται (με ίδια ή εφάμιλλα ίδιων ή ανώτερων χαρακτηριστικών)
  • Η εγγύηση ισχύει εφόσον έχει γίνει ορθή χρήση του προϊόντος

 

Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να τηρηθεί η παρακάτω διαδικασία:

  1. Συμπλήρωση φόρμας RMA ή επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2341024654
  2. Παραλαβή φόρμας που εκτυπώνει ο πελάτης και συνοδεύει το προϊόν.
  3. Δελτίο Αποστολής με τα είδη προς επιστροφή και την φόρμα RMA μαζί με τα προϊόντα.
  4. Προσοχή: Στο πεδίο «Σκοπός διακίνησης» να συμπληρώνεται «Προς έλεγχο» και να συνοδεύεται με την Απόδειξη Πώλησης των προϊόντων όταν αυτά είναι εντός εγγύησης.
IV. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου www.kapaemporio.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, κτλ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τηςKAPAEMPORIO που προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή μεταποίηση του περιεχομένου για οποιονδήποτε λόγο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια ή έγκριση τηςKAPAEMPORIO.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τηKAPAEMPORIO είναι αποκλειστικά σήματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.