Πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ
Image

Η πίεση το κάνει – Πλεονεκτήματα των πλήρως αυτόματων καφετιέρων

Μια πλήρως αυτόματη καφετιέρα πιέζει ζεστό νερό μέσω του αλεσμένου καφέ με υψηλή πίεση κατά τη διαδικασία παρασκευής. Ο αλεσμένος καφές έρχεται σε επαφή με το νερό πολύ σύντομα. Επομένως, απελευθερώνονται λιγότερες πικρές ουσίες. Μέσω της πίεσης και μιας ειδικής βαλβίδας crema, δημιουργείται μια λεπτή κρέμα στον καφέ – για ειδική απόλαυση του καφέ. Για ατομική γεύση, με τις πιο πλήρως αυτόματες καφετιέρες – όπως επίσης και με το CAFFEO® – η ισχύς και η ποσότητα του καφέ μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά.

Image

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα – ολόκληρη η γκάμα των σπεσιαλιτέ του καφέ

Με το CAFFEO® μπορείτε να ετοιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία από σπεσιαλιτέ καφέ. Ανάλογα με τον συνδυασμό κόκκων καφέ, ποσότητας καφέ και ποσότητας νερού, μπορείτε π.χ. να ετοιμάσετε εσπρέσο ή ένα εντελώς κανονικό φλιτζάνι καφέ. Οι πλήρως αυτόματες καφετιέρες CAFFEO® διαθέτουν επίσης ακροφύσιο αφρού γάλακτος – έτσι ώστε οι καπουτσίνο, latte macchiato και άλλοι να φτιάχνονται πρακτικά.

Δύο ποικιλίες φασολιών σε μια πλήρως αυτόματη καφετιέρα

Οι περισσότερες πλήρως αυτόματες καφετιέρες προσφέρουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη ποικιλία καφέ ως αλεσμένο καφέ. Σε αυτήν την περίπτωση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ολόκληρα φασόλια, τα οποία αλέθετε λίγο πριν από την προετοιμασία. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε δύο ποικιλίες καφέ σε τακτική βάση, προτείνουμε το CAFFEO® από το Melitta® με το Bean Select, το δοχείο των δύο θαλάμων. Επιλέξτε μεταξύ των δύο ποικιλιών φασολιών από κύπελλο σε κύπελλο.

Ο νόστιμος καφές χρειάζεται λίγα δευτερόλεπτα

Ανάλογα με την ποσότητα του νερού, η προετοιμασία ενός φλιτζανιού διαρκεί μεταξύ 25 και 55 δευτερολέπτων. Με την πλήρως αυτόματη καφετιέρα CAFFEO®, μπορείτε να ετοιμάσετε δύο φλιτζάνια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αφήστε μια απάντηση